Mittwoch, 11. Juni 2008

En çok eleman aranan işler

Mali denetimci ve mali Analist:En çok talep edilen pozisyonlardan olduğu için, adayların ücret beklentileri çok yüksek.Pozisyonda sirkülasyon fazla.

Java geliştirici:Java yeni ve sürekli yenilenan bir teknoloji.Bu nedenle Türkiye'de bu alanda uzmanlaşmış, deneyimli kişi bulmak zor.

Yönetici asistanı:Sirkülasyonu en fazla olan pozisyon.Her firmanın kültürüne ve beraber çalışılacak yöneticiye göre profil değişebilir.

Teşkilatlanma sorumlusu:Vakıf yapılarına yönelik bir pozisyon.Türkiye'de sivil toplum kuruluşları kariyer açısından talep edilmiyor, bu pozisyonda cok fazla uzman yok ve ihtiyaç var.

İş geliştirme müdürü:Bu pozisyon yeni yapılanma döneminde olan firmalarda talep ediliyor.Her firmada bulunan bir pozisyon olduğu için eleman bulmak zor.

İngilizce bilen resepsiyonist:Yabancı dil bilen kişiler tercih etmediği için uluslararası firmaların sıkça talep ettiği bir pozisyon.

Yer bulma ve kiralama uzmanı:Türkiyede gelişen perakende sektörü ile ortaya cıkan bir pozisyon.Büyük perakende firmaları mağaza bulmak, kiralama işlerinden sorumlu olacak kişiler arıyor, henüz uzmanlaşmış aday bulunamıyor.


Posta